Werkwijze 
Door mijn werkervaring in de GGZ, de verslavingszorg en mijn persoonlijke levenservaring kan ik je op verschillende thema’s coachen. Meer over mijn achtergrond lees je op de pagina Wie is Kim. Ik ken de beproefde werkvormen, maar werk ook vaak intuïtief. Omdat geen coachvraag hetzelfde is, verschilt ook mijn werkwijze per persoon. Hieronder lees je hoe dit er in hoofdlijnen uitziet. 

Kennismaking 
Wanneer het eerste contact is gelegd, heet ik je welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek leren we elkaar al een beetje beter kennen. Je hoort wat je van mij mag verwachten en wat ik omgekeerd van jou verwacht. Als er van twee kanten een goed gevoel is, plannen we een intake. 
 
Intake 
Tijdens de intake onderzoeken we samen wat jouw coachvraag is. Simpel gezegd is dat het verschil tussen waar je nu staat en waar je naartoe wil. Daarna bepalen we samen welke doelen hierbij horen. Het aantal sessies dat hiervoor nodig is, hangt af van de coachvraag en jouw voorkeuren, net als de vorm van de sessies. Dit alles stellen we samen vast.

Sessies 
Zoals gezegd hangt de coachvorm – die manier waarop we de sessies insteken – af van de coachvraag en jouw voorkeuren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om sessies al wandelend te doen, digitaal of één-op-één in een werkruimte.
Ervaren of KimCoacht iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact met mij op.